Zonneschermen

 

Zonneschermen van de Serie SQ  kun je extra genieten van je terras, op elk uur van de dag. Het strakke topdesign van dit zonnescherm geeft je woning een mooie en moderne uitstraling.

Veiligheid en comfort zijn dé troeven van deze zonnescherm, die tot de meest verkochte uit de serie behoort. De knikarmen van de Serie SQ zijn standaard uitgerust met een kettingsysteem en zijn dus extra stevig.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Serie SQ standaard voorzien van LED-verlichting
Lees je graag een goed boek tot in de late uurtjes of houd je ervan om met vrienden of familie tot 's avonds rond de tafel te zitten? Dan zullen de ingebouwde LED-strips met direct licht in de kast of indirect licht in de voorlijst je zeker kunnen bekoren. Je bedient de verlichting met de afstandsbediening en maakt het met 1 druk op de knop gezellig. Je hoeft dus niet langer met kaarsen of andere verlichtingselementen rond te zeulen.

Gemotoriseerde volant-plus
Wie zich wil beschermen tegen de laagstaande zon of op zoek is naar extra privacy zal blij zijn met deze gemotoriseerde volant-plus, die je net als je zonnescherm zelf aanstuurt met je afstandsbediening.

 

Opties Serie SQ

Informeer bij ons naar de vele optiemogelijkheden